کامبوچا

کامبوچا

کامبوچا

کامبوچا

درد روده

درد روده

درد روده ,درد روده ها,درد روده کوچک,درد روده و معده,درد روده سمت راست,درد روده سمت چپ,درد روده هنگام دفع مدفوع,درد روده در بارداری

درد روده , درد روده ها , درد روده کوچک , درد روده و معده

توضیحاتی در مورد درد روده

بیماری های روده انواع مختلفی دارند که هر کدام نشانه های گوناگونی را دارا می باشند. در این مطلب درباره علل و علائم بیماری های کورون، سندرم روده تحریک پذیر، سلیاک، کولیت اولسراتیو و دیورتیکولوز برای شما صحبت می کنیم. همچنین تفاوت هر کدام را با بقیه بیماری های روده می گوییم.اگر چند ساعت بعد از خوردن غذا دچار درد شکم شوید، به طور مکرر اسهال داشته باشید، خونریزی از مقعد داشته باشید، کاهش وزن داشته باشید، دارای تعریق شبانه باشید و یا دچار تب عودکننده باشید، ممکن است دچار یکی از بیماری های روده هستید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد درد روده صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

درد روده و بیماری کورون

از آنجایی که علائم بیماری کرون شبیه سایر بیماری های روده می باشد، تشخیص آن بسیار مشکل است. کورون یک بیماری مزمن است که موجب التهاب روده می شود. این بیماری بیشتر در قسمت پایینی روده کوچک (ایلئوم) و روده بزرگ (کولون) تاثیر دارد، اما می تواند هر جایی از لوله گوارش، از دهان تا مقعد را نیز مبتلا کند. این التهاب در تمام دیواره روده قرار دارد و موجب درد شکم، اسهال، تب و کاهش وزن می گردد. بیماری کرون ربطی به استرس ندارد.

علت بیماری کورون

سیستم ایمنی این بیماران، دارای واکنش زیادی نسبت به مواد و باکتری های موجود در روده می باشد. هنگامی که گلبول های سفید خون به دیواره روده حمله کنند، التهاب سمی را می سازند که موجب ورم مزمن روده و زخم شدن آن می شوند. اگر بستگان درجه اول شما دچار این بیماری باشند، احتمال مبتلا شدن شما به این بیماری زیاد است.

علائم بیماری کورون

علائم کورون – درد شکم اغلب در یک‌چهارم قسمت پایینی و راست شکم – اسهال – خونریزی مقعد – کاهش اشتها – تب – کاهش وزن – کم خونیخستگیدرد مفاصل – مشکلات پوستی – کودکان دارای این بیماری ممکن است تاخیر رشد داشته باشند. زنان مبتلا به IBS، ممکن است علائم بیماری را در طول دوره قاعدگی خود داشته باشند و این نشان می دهد که هورمون های جنسی می توانند بر IBS اثر بگذارند تفاوت از آنجا که هیچ آزمایش خاصی برای تشخیص بیماری کورون وجود ندارد، پزشکان ترکیبی از آزمایشات را تجویز می کنند تا مطمئن شوند بیماری شما چیست و بیماری های دیگری که دارای علائم مشابه با کورون هستند را رد کنند. بیماری هایی که علائمی شبیه کرون دارند شامل سندرم روده تحریک پذیر، سلیاک، کولیت اولسراتیو و دیورتیکولوز است.

درد روده و سندرم روده تحریک پذیر

سندرم روده تحریک پذیر یک اختلال شایع دستگاه گوارش است که می تواند بالا و پایین دستگاه گوارش را درگیر کند. زنان 2 تا 3 برابر مردان به این بیماری دچار می شوند. علت IBS به نظر می رسد، رشد بیش از حد باکتری ها در روده باریک و روده بزرگ علت این بیماری باشد. در بیماران مبتلا به IBS، تولید گاز در روده بزرگ باعث می شود، روده بزرگ بیش از حد فعال شود. داروهای خاص و غذاها (شکلات، غذاهای چرب، لبنیات و حبوبات و الکل) باعث بدتر شدن علائم این بیماری می گردند. زنان مبتلا به IBS، ممکن است علائم بیماری را در طول دوره قاعدگی خود داشته باشند و این نشان می دهد که هورمون های جنسی می توانند بر IBS اثر بگذارند. بیشترین علت IBS به نظر می رسد که عفونت مزمن باکتری هایی که در روده زندگی می کنند، باشد. با وجود عفونت، اعصاب تخریب می شوند و یبوست رخ می دهد.

درد روده و بیماری سلیاک

در بیماری سلیاک، پوشش روده باریک تخریب می شود و با جذب مواد مغذی تداخل دارد. بیماران دارای عدم تحمل پروتئینی به نام گلوتن می باشند. گلوتن در کم خونی – کاهش وزن – درد استخوان – تاخیر رشد – تغییرات رفتاری – گرفتگی عضلانی – بی حسی اندام – زخم دهان – درماتیت (التهاب پوست) – تغییر رنگ دندان ها – عادت ماهانه نشدن – کمبود آهن تفاوت – این بیماری با استرس، جراحی، بارداری، زایمان و عفونت ویروسی شدت می گیرد. – علائم منحصر به دستگاه گوارش نیست.

درد روده و بیماری کولیت زخمی

بیماری کولیت زخمی همانند بیماری کرون، یکی از بیماری های التهابی روده است. التهاب و زخم های کوچک در دیواره روده بزرگ باعث این بیماری می شود. التهاب در مقعد و پایین ترین قسمت روده بزرگ رخ می دهد، اما می تواند تمام روده بزرگ را درگیر کند. زخم های کوچک در محل التهاب باعث تخریب سلول های پوششی روده و خونریزی می شود و عفونت می کند. بیماری کولیت زخمی با استرس رابطه ای ندارد، اما در برخی افراد، استرس موجب تشدید علائم بیماری می گردد علت کولیت اولسراتیو واکنش سیستم ایمنی به محیط زیست، رژیم غذایی و یا عفونت موجب ایجاد التهاب در دیواره روده می شود. علائم کولیت اولسراتیو – اسهال خونی – درد شکم – تب – خونریزی مقعد – خستگی – کم خونی – کاهش اشتها – کاهش وزن – از دست دادن مایعات و مواد مغذی تفاوت – این بیماری با استرس رابطه ای ندارد، اما در برخی افراد، استرس موجب تشدید علائم بیماری می گردد. – در این بیماری التهاب در قسمت بالای پوشش روده بزرگ وجود دارد، در حالی که در بیماری کورون، التهاب در تمام دیواره سخت روده ای وجود دارد.

درد روده و دیورتیکولوز

بسیاری از مردم دارای کیسه های کوچکی در روده بزرگ می باشند که به طرف بیرون برآمده هستند. هر کیسه کوچک را به نام دیورتیکولوم می خوانند و روده ای که دارای این کیسه ها باشد را دیورتیکولوز می گویند. وقتی این کیسه ها عفونی و یا ملتهب شوند، به نام دیورتیکولیت خوانده می شود.علت دیورتیکولوز در کشورهایی که رژیم غذایی آنها از لحاظ فیبر غذایی کمبود دارد، این بیماری شایع است. فیبر باعث می شود مدفوع راحت تر دفع شود و از یبوست جلوگیری می کند. هنگامی که مدفوع و یا باکتری در دیورتیکولوم گیر کند، موجب عفونت آن و بروز بیماری می گردد. علائم دیورتیکولوز – درد خفیف شکم – حساسیت زیاد به لمس در قسمت چپ و پایین شکم – نفخ – یبوست – تب – تهوعاستفراغ – لرز تفاوت – استرس با این بیماری در ارتباط است. – علائم این بیماری ناگهانی و بدون علائم هشداردهنده بوجود می آیند.

سرطان روده بزرگ

در صورت ابتلا به این بیماری، تغییردرعادت اجابت مزاج شامل اسهال و یبوست، ایجاد می‌شود. اگر این تغییرات بیش از 4 هفته ادامه داشته باشد، باید جدی تلقی شود. دیگر علائم سرطان روده بزرگ عبارت‌اند از: 1- خونریزی از مقعد و یا مدفوع حاوی خون 2-درد شکم، نفخ و دل‌پیچه 3- احساس عدم تخلیه کامل مدفوع و دفع ناقص 4- ضعف و خستگی مفرط 5- کاهش وزن غیرمترقبه و ناخواسته علائم فوق بسته به محل گرفتاری و طول مدت ابتلا به سرطان کولورکتال، شدت و ضعف دارد. چه زمانی معاینه و ویزیت پزشک معالج نیاز است؟ وی درپاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه زمانی باید با مشکوک شدن به این بیماری به پزشک مراجعه کنیم گفت: اگر فردی تغییر در عادت اجابت مزاج، خونریزی و وجود خون در مدفوع را مشاهده کند باید به پزشک معالج مراجعه کند. علائم و تغییرات به وجود آمده، دقیقاً گزارش شود و تاریخچه غربالگری در صورت وجود ارائه شود. وی ادامه داد: به‌طورمعمول اولین غربالگری برای تشخیص زودرس سرطان کولورکتال( روده بزرگ) از سن 50 سالگی شروع می‌شود. البته در صورت وجود سابقه فامیلی سرطان و یا بیماری‌های مستعد کننده ابتلا به آن، غربالگری باهدف تشخیص زودرس، در سنین پایین‌تر آغاز می‌گردد.

ایسکمی روده

علائم و نشانه‌های ایسکمی روده می‌تواند به صورت ناگهانی (حاد) یا به تدریج (مزمن) ایجاد شود. این وضعیت در افراد مختلف متفاوت است، بنابراین هیچ کدام از علایم و نشانه‌ها به تنهایی نشان دهنده ایسکمی روده نیست، اما به طور کلی برخی از الگوهای شناخته شده وجود دارد. علایم و نشانه‌های ایسکمی حاد روده معمولاً شامل: درد ناگهانی شکمی که ممکن است خفیف تا شدید باشد؛ نیاز فوری به اجابت مزاج؛ حرکات روده‌ای مکرر؛ حساسیت یا بی‌حسی شکم؛ خون در مدفوع؛ تهوع و استفراغ؛ تب؛ سردرگمی روانی در افراد مسن؛ علایم و نشانه‌های ایسکمی مزمن روده نیز عبارت‌اند از: گرفتگی شکم (معمولاً در ساعات اول پس از صرف غذا و یک تا سه ساعت طول می‌کشد.)؛ درد شکمی (در طول هفته‌ها یا ماه‌ها به طور مداوم بوده و بدتر می‌شود.)؛ ترس از خوردن به دلیل درد بعد آن؛ کاهش وزن ناخواسته؛ اسهال؛ تهوع و استفراغ

شایع‌ترین نوع آسیب ایسکمیک روده‌ای

شایع‌ترین نوع آسیب ایسکمیک روده‌ای، ایسکمی کولون است. ایسکمی کولون معمولاً به صورت ناگهانی با درد کمر و سمت چپ شکم با تمایل به دفع مدفوع فوری و خارج شدن خون قرمز یا قرمز روشن مخلوط با مدفوع طی ۲۴ ساعت ظاهر می‌شود. همچنین در برخی از بیماران مبتلا به ایسکمی کولون، درد شدید راست روده و درد ملایم کمر و شکم بدون خونریزی مقعدی بروز می‌کند. اکثریت قریب به اتفاق بیماران مبتلا به ایسکمی کولون بهبود می‌یابند. درصد کمی از موارد دچار تنگی یا گانگرین خواهند شد. بیمارانی که دارای ایسکمی کولون سمت راست روده‌ی بزرگ هستند، پیش‌آگهی بدتری دارند. نیاز به جراحی در این افراد بیشتر و میزان مرگ و میر نسبت به افرادی که دارای ایسکمی سایر قسمت‌های کولون هستند، بالاتر است. علایم اغلب بیماران مبتلا به ایسکمی حاد روده‌ی کوچک با درد شدید و ناگهانی شکم آغاز می‌شود. در اوایل فرآیند شکم معمولاً نرم، صاف بوده و حساس به لمس نیست. اکثر بیماران مبتلا به ایسکمی روده‌ی کوچک اسهال یا خونریزی رکتال ندارند. دردهای دوره‌ای که به آرامی در حال گسترش است، معمولاً زمانی اتفاق می ‌افتد که ایسکمی روده‌ی کوچک ناشی از انسداد شریانی و ترومبوز باشد. گاهی اوقات درد شکمی به طور خاص بعد از مصرف غذا در هفته‌ها تا ماه‌ها قبل از ترومبوز حاد به وقوع می‌پیوندد. بیماران مبتلا به ایسکمی حاد روده‌ی کوچک ناشی از ترومبوز وریدی نیز درد شکمی را تجربه می‌کنند. درد بیشتر متغیر است و معمولاً کمتر از ترومبوز شریانی است. علایم دیگر آن شامل تهوع، استفراغ و اسهال همراه با خون یا بدون آن است. این بیماران معمولاً قبل از وقایع ناگهانی علایم ظریفتری دارند. بسیاری از بیماران مبتلا به ترومبوز وریدی در گذشته سابقه‌ی لخته شدن خون به دلیل مشکلات لخته شدن خون خانوادگی یا بیماری‌هایی مانند سرطان، بیماری التهابی روده (IBD) یا لوپوس یا مصرف داروهای افزایش دهنده احتمال لختگی خون مانند قرص ضد بارداری را داشته‌اند.

نشانه های سرطان روده بزرگ

علائم و نشانه های سرطان روده بزرگ عبارتند از: _تغییر در عادات روده شما، از جمله اسهال یا یبوست یا تغییر مداوم در مدفوع شما، که بیش از چهار هفته طول بکشد. _خونریزی مستقیم یا خون در مدفوع شما. _ناراحتی مکرر شکم، مانند گرفتگی، نفخ یا درد. _احساس اینکه روده شما کاملا خالی نشده است. _ضعف یا خستگی. _کاهش وزن نامعلوم. بسیاری از افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ هیچ علائمی در مراحل اولیه بیماری ندارند. هنگامی که علائم ظاهر می شوند، به احتمال زیاد، بسته به اندازه و مکان سرطان در روده بزرگ شما متفاوت است. چه وقت باید به پزشک مراجعه کنید: اگر متوجه علائم سرطان روده بزرگ مانند خون در مدفوع خود یا تغییرات مداوم در عادت های روده شدید، با پزشک مطرح کنید. به طور کلی توصیه می شود که غربالگری سرطان روده در سن 50 سالگی شروع شود. پزشک شما ممکن است غربالگری های مکرر یا پیشتر را توصیه کند اگر شما عوامل دیگر مانند سابقه خانوادگی بیماری را داشته باشید.

علت سرطان روده بزرگ

در اغلب موارد علت سرطان روده مشخص نیست. پزشکان می دانند که سرطان روده بزرگ هنگامی رخ می دهد که سلول های سالم در روده بزرگ خطراتی را در طرح ژنتیکی خود، DNA ایجاد می کنند. سلول های سالم رشد می کنند و به صورت منظم تقسیم می شوند، تا بدن شما به طور طبیعی عملکردش را حفظ کند. اما هنگامی که DNA سلول آسیب دیده و سرطانی می شود، سلول ها همچنان به تقسیم شدن ادامه میدهند – حتی زمانی که سلول های جدید مورد نیاز نیستند. همانطور که سلول ها تجمع می یابند، تومور را تشکیل می دهند. با گذشت زمان، سلول های سرطانی می توانند رشد کنند تا به بافت طبیعی بدن نفوذ کند. سلول های سرطانی می توانند به قسمت های دیگر بدن نیز حرکت کنند. جهش های ژن های ارثی که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند ؛ جهش های ژن ارثی که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند می توانند از طریق خانواده ها منتقل شوند، اما این ژن های ارثی تنها با درصد کوچکی از سرطان های روده ارتباط دارند. جهش های ژنتیکی به معنی سرطان نیست، اما می توانند خطر ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

شایعترین فرمهای سندرم سرطان روده بزرگ

سرطان HNPCC : افراد مبتلا به HNPCC تمایل به ایجاد سرطان روده بزرگ قبل از 50 سالگی دارند. سرطان (FAP). FAP : یک اختلال نادر است که موجب می شود تا هزاران پولیپ را در پوشش کولون و رکتوم ایجاد کنید. افراد مبتلا به FAP بدون درمان آن ابتلا به سرطان روده بزرگ قبل از 40 سالگی را افزایش می دهند. این دو نوع سرطان ، و سندرم های سرطانی روده ای به ارث رسیده، می توانند از طریق آزمایش ژنتیکی تشخیص داده شوند.

سرطان روده بزرگ و رژیم غذایی

مطالعات گروههای زیادی از مردم نشان داده است که داشتن یک رژیم معمولی غربی با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده ارتباط دارد ، رژیم غذایی معمولی غربی دارای چربی زیاد و کم فیبر است هنگامی که مردم از مناطقی که رژیم غذایی معمولی کم چرب با فیبر بالا دارند به مناطقی که رژیم معمولی غربی در آن رایج است حرکت می کنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در این افراد به طور قابل توجهی افزایش می یابد. روشن نیست که چرا این اتفاق می افتد، اما محققان مطالعه می کنند که آیا یک رژیم غذایی با چربی زیاد و فیبر کم، بر میکروب هایی که در روده بزرگ زندگی می کنند اثر دارد و موجب التهاب میشوند و در نهایت به سرطان تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید : بیماری های روده ♥ التهاب روده ♥ ورم روده ♥ انسداد رودهدرد آپاندیس

قرص سفیکسیم

قرص سفیکسیم

قرص سفیکسیم ,قرص سفیکسیم 400 برای چیست,قرص سفیکسیم 400,قرص سفیکسیم در بارداری ضرر دارد؟,قرص سفیکسیم در بارداری,قرص سفیکسیم۴۰۰,قرص سفیکسیم چیست

قرص سفیکسیم

توضیحاتی در مورد قرص سفیکسیم

سفکسیم یک آنتی بیوتیک قوی می باشد که بر روی طیف وسیعی از میکروب ها موثر می باشد .این دارو جهت درمان کوتاه مدت عفونت های حاد باکتریایی مانند مجاری ادراری،عفونت قفسه ی سینه و عفونت های گوش و حلق تجویز می گردد.این دارو با مهار ساخت دیواره سلولی باکتری ها ،آنها را از بین می برد . برخی از افرادی که به پنی سیلین ها حساسیت دارند ،ممکن است به این دارو نیز حساسیت داشته باشند .به همین دلیل پیش از شروع درمان در صورت حساسیت به هرگونه آنتی بیوتیک ،نام آن را به پزشک خود یادآوری نمایید. سفیکسیم به میزان مناسب (40 تا ۵۰ درصد) توسط دستگاه گوارش جذب می شود، غلظت حداکثر بین دو تا پنج ساعت بعد از دریافت دوز به دست می آید. حدود ۶۵ درصد به پروتئین متصل می شود. حدود ۵۰% از دارو بدون تغییر از ادرار طی ۲۴ ساعت، دفع می شود. نیمه عمر دارو در سرم حدود ۳ تا ۴ ساعت است. اما (در افراد سالم) تا ۹ ساعت هم دیده شده است. در افراد مسن و افرادی با نارسایی کلیوی باید تنظیم دوز انجام شود.

مشخصات قرص سفیکسیم

سفیکسیم (به انگلیسی: Cefixime) رده درمانی: سفالوسپورین‌ها اشکال دارویی: کپسول، شربت. به منظور کاهش گسترش باکتریهای مقاوم به دارو و حفظ کارائی سفیکسیم و دیگر داروهای ضدباکتریائی، سفیکسیم می بایست تنها جهت درمان یا پیشگیری از عفونتهائی که قطعا و یا نزدیک به یقین توسط باکتریها ایجاد شده است بکار رود. همانند سایر سفالوسپورینها، عملکرد باکتریوسیدال سفیکسیم ناشی از اثر ممانعت کنندگی آن بر روی سنتز دیواره سلولی می باشد. سفیکسیم در حضور آنزیمهای بتالاکتاماز بسیار پایدار است. درنتیجه، بسیاری از ارگانیسمهای مقاوم به پنی سیلین و برخی از سفالوسپورینها به علت دارا بودن بتالاکتاماز، احتمال دارد به سفیکسیم حساس باشند

موارد مصرف قرص سفیکسیم

سفیکسیم یک آنتی‌بیوتیک سفالوسپورینی است. این آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل، و عفونت‌های ادراری مؤثر می‌باشند. این آنتی‌بیوتیک همچنین ممکن است برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده شود. تشدید حاد برونشیت مزمن پنومونی عفونت مجرای ادراری عفونت گوش میانی سینوزیت فارنژیت تانسیلیت عفونتهای ناشی از سالمونلا و شیگلا سوزاک پیشگیری از عفونت

علت مصرف قرص سفیکسیم

سفیکسیم (Cefixime) یک آنتی‌بیوتیک است که به منظور درمان عفونت‌هایی مثل عفونت ادراری و تنفسی تجویز می‌شود. اسهال و خونریزی از عوارض این دارو است.

عوارض جانبی قرص سفیکسیم

کبودی یا خون‌ریزی غیرعادی، درد مفاصل، اسهال، درد شکمی، تهوع و استفراغ، زخم‌های دهانی یا زبانی، خارش یا ترشح واژن، یا پلاک‌های سفید در دهان یا روی زبان. یک واکنش حساسیتی نادر به سفیکسیم آنافیلاکسی است که به مراقبت پزشکی فوری نیاز دارد. از آنجا که آنافیلاکسی به سرعت پیشرفت می‌کند، در صورت بروز تورم لب‌ها و دور چشم، بثورات جلدی، کهیر، یا تورم‌های پوستی، تب، غش ناگهانی، ضربان قلب تند، یا خس خس سینه یا مشکل تنفسی، بلافاصله مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع کرده با یک مرکز خدمات اورژانس پزشکی تماس بگیرید.

موارد احتیاط در مورد مصرف قرص سفیکسیم

حساسیت به هر نوع ماده غذایی، نگهدارنده‌ها، رنگ‌های خوراکی، یا داروهای دیگر، به‌ویژه آنتی‌بیوتیک‌ها ( پنی‌سیلین‌ها یا سفالوسپورین‌ها). بارداری یا شیردهی. مصرف مشروبات الکلی. مصرف داروهای دیگر، به ویژه ضدالتهابی غیراستروییدی (مثل ایبوپروفن و آسپیرین )، ضدانعقادها (رقیق‌کننده‌های خون نظیر وارفارین )، و پروبنسید (یک داروی درمان نقرس ).سابقه یا ابتلا به مشکلات خونریزی‌دهنده (نظیر زخم معده، هموفیلی، و کمبود پلاکتی)، کولیت (التهاب روده بزرگ )، یا بیماری‌های کلیوی یا کبدی.

آشنایی با قرص سفیکسیم

سفیکسیم (Cefixime) یک آنتی‌بیوتیک است که در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل، و عفونت‌های ادراری مؤثر می‌باشند. از این دارو برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده می‌شود. سفیکسیم به صورت قرص‌های ۲۰۰ میلی‌گرمی و ۴۰۰ میلی‌گرمی در دسترس می‌باشد. علاوه بر این سوسپانسیون این دارو هم موجود است. علاوه بر داروهای شیمیایی برای درمان عفونت می‌توانید از آنتی بیوتیک‌های طبیعی که در لینک زیر معرفی شده‌اند استفاده کنید.

مصرف قرص سفیکسیم در بارداری و شیردهی

_باا وجود اینکه تا کنون مصرف سفکسیم برای جنین مضر اعلام نشده ،در صورت بارداری،اقدام به بارداری یا شیردهی پزشک خودرا مطلع نمایید.

تداخل دارویی با قرص سفیکسیم

کاربامازپین، وارفارین، سالیسیلات ها، پروبنسید، ایبوپروفن و آسپیرین

هشدار در مورد مصرف قرص سفیکسیم

یک واکنش حساسیتی نادر به سفیکسیم، آنافیلاکسی است که به مراقبت پزشکی فوری نیاز دارد. از آنجا که آنافیلاکسی به سرعت پیشرفت می‌کند، در صورت بروز تورم لب‌ها و دور چشم، بثورات جلدی، کهیر یا تورم‌های پوستی، تب، غش ناگهانی، ضربان قلب تند، یا خس خس سینه یا مشکل تنفسی، بلافاصله مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع کرده با یک مرکز خدمات اورژانس پزشکی تماس بگیرید. نکته: آنافیلاکسی‌ یا شوک‌ آلرژیک عبارت‌ است‌ از یک‌ پاسخ‌ آلرژیک‌ شدید به‌ داروها و بسیاری‌ از مواد آلرژی‌زای‌ دیگر که‌ زندگی‌ فرد را به‌ خطر می‌اندازد.

طریقه مصرف قرص سفیکسیم

اینکه شما چگونه قرص سفیکسیم خود را مورد استفاده قرار می‌دهید کاملا به صلاح‌دید پزشکتان بستگی دارد، ولی معمولا برای بزرگسالان سفیکسیم ۲۰۰ به صورت هر ۱۲ ساعت یکبار و سفیکسیم ۴۰۰ برای هر ۲۴ ساعت یکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیشنهاد می‌شود برای کودکان بین سنین ۶ ماه تا ۱۱ سال سفیکسیم به صورت سوسپانسیون خوراکی تجویز شود، زیرا ۲۰۰ میلی‌گرم سفیکسیم برای این گروه سنی مناسب نمی‌باشد. دوز پیشنهادی برای کودکان در این گروه سنی ۸ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن روزانه، به صورت تک دوز یا دو دوز جداگانه می‌باشد. توجه: طول مدت درمان و دوز تجویز شده قرص سفیکسیم برای هر فرد و همچنین بر اساس بیماری، سن و وزن افراد متفاوت است. بنابراین بایستی این دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و به طور کاملا دقیق طبق دوره درمان توصیه شده به خود مصرف نمایید تا حداکثر سود آن را ببرید.

نکاتی در مورد مصرف قرص سفیکسیم

در افراد مسن و افرادی با نارسایی کلیوی باید تنظیم دوز انجام شود. ایمنی و کارایی سفیکسیم در نوزادان کمتر از ۶ ماه هنوز مشخص نشده است. مصرف سفیکسیم ممکن است منجر به نتیجه مثبت کاذب در تست قند خون شود. هر اثر نامطبوعی مانند خارش، بثورات پوستی، یا اسهال شدید را سریعا به پزشک خود اطلاع دهید. سوسپانسیون خوراکی تا ۱۴ روز بعد از تهیه قابل مصرف است و نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست. سفیکسیم را می‌توان با شکم خالی مصرف کرد، یا می‌توان برای جلوگیری از دل بهم خوردگی آن را با غذا خورد. حتی اگر احساس بهبودی می‌کنید، اگر پیش از اتمام دارویتان آن را قطع کنید ممکن است علایمتان مجددا عود کند. اگر یک نوبت را فراموش کردید، به مجردی که به یاد آورید مصرف کنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده و به برنامه منظم دارویی‌تان برگردید. مقدار دارو را دو برابر نکنید. اگر ظرف ۳ روز از مصرف دارو احساس بهبودی نداشتید با پزشکتان مشورت کنید. مصرف این دارو طی شیردهی توصیه نمی‌شود.

نحوه مصرف قرص سفیکسیم

-آنتی بیوتیک ها را دقیقاً مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس بهبودی می کنید و علائمتان برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت میکروبی را افزایش می دهد. مقاومت میکروبی یکی از مشکلات جهانی می باشد که با سرعت زیادی رو به افزایش است ودر صورتی که مصرف بی رویه و نامناسب آنتی بیوتیک ها در دنیا ادامه یابد با مشکلات تهدید کننده ی حیات مواجه خواهیم شد.زمانی که این داروها بدون تجویزپزشک ،با مقدار نامناسب یا طول درمان نامناسب مصرف شوند،نه تنها اثرات مطلوب برای خود فرد ندارند بلکه منجر به عدم ریشه کن شدن باکتری های موجود در بدن آن فرد می شوند و علاوه بر این،باکتری هایی که در معرض دارو قرار گرفته اند اما از بین نرفته اند، نسبت به این دارو مقاومت پیدا می کنند.این مسأله منجر به ایجاد نسل جدید و مقاومی از میکروب ها می شود که دیگر به سادگی به داروهای آنتی بیوتیکی موجود ،پاسخ نمی دهند. از آنجا که عموماً عفونت ها مسری می باشند مصرف بی رویه ی آنتی بیوتیک ها نه تنها برای خود فرد بیمار بلکه برای سایر افراد جامعه نیز مشکل آفرین می باشد. _مصرف این دارو معمولا در بزرگسالان و کودکان بالای ده سال ،۱ تا ۲ قرص یا (۲۰-۱۰میلی لیتر شربت) در روز میباشد.یعنی روزانه یک قرص یا روزانه یک قرص صبح و یک قرص عصر در ساعت مشخص برای شما تجویز میشود. _مقدار مصرف دارو در کودکان کوچکتر با توجه به سن و وزن آنها توسط پزشک محاسبه می شود .در این موارد در هر نوبت مصرف دارو لازم است مقدار دارو را به دقت اندازه گیری نمایید و دقیقاً به اندازه ی تجویز شده به کودک بدهید. _ دوره ی درمان با این دارو معمولا کوتاه می باشد و حداکثر ممکن است تا ۱۴ روز برای بیمار تجویز شود. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش کردن مصرف یک نوبت دارو بلافاصله پس از یادآوری آن را مصرف کنید مگر آنکه زمان یاد آوری به نوبت مصرف بعدی دارو نزدیک باشد.در این شرایط نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را در زمان خودش مصرف کنید اما به هیچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نکنید. -این دارو به صورت قرص و کپسول خوراکی ۲۰۰ و ۴۰۰میلی گرم و سوسپانسیون خوراکی ۱۰۰میلی گرم موجود می باشد.

توصیه هایی در مورد مصرف قرص سفیکسیم

-در برخی افراد با مصرف آنتی بیوتیک ها ضایعات قرمز همراه با خارش در دهان یا واژن ایجاد می شود.در صورت بروز این علائم به پزشک خود مراجعه نمایید. -خانم ها در صورتی که از قرص های جلوگیری از بارداری همزمان با دوره ی درمانی سفکسیم استفاده می کنید، در صورت ابتلا به هر بیماری که همراه با اسهال و استفراغ که بیشتر از 24 ساعت طول بکشد باشد، لازم است از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری(مانند کاندوم) جهت احتیاط همراه با قرص ضدبارداری استفاده نمایید. _در صورتی که قصد عمل جراحی یا شروع درمان دارویی برای بیماری دیگر دارید،درمان گر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا سفکسیم می تواند برروی پاسخ برخی آزمایشات (مانند مقدار قند موجود در ادرار )موثر باشد. -در صورت اقدام به هرگونه واکسیناسیون پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.

عوارض عمومی و جدی قرص سفیکسیم

_اسهال خفیف در ابتدای درمان از عوارض شایع سفکسیم می باشد که خود به خود برطرف می شود .در صورت وقوع آن مایعات به مقدار کافی مصرف نمایید اما در صورت ادامه دار شدن اسهال بیشتر از ۲۴ ساعت و شدید تر شدن یا حاوی خون بودن آن به پزشک خود مراجعه کنید. _احساس تهوع،درد شکمی و سوء هاضمه ممکن است در مدت درمان با این دارو ایجاد شود ،برای بهبود آن مصرف غذاهای سبک و ساده و مصرف دارو پس از وعده ی غذایی می تواند کمک کننده باشد _سردرد عارضه ایست که ممکن است در اثر مصرف این دارو رخ دهد ،در این موقعیت آب به مقدار کافی در روز مصرف نمایید و از داروساز خود جهت انتخاب ضد درد مناسب مشاوره بگیرید.با این حال در صورتی که سردرد شدید و طولانی شد ،به پزشک مراجعه نمایید . _مصرف این دارو ممکن است احساس سرگیجه ایجاد کند لذا تا از بین رفتن اثر دارو ،از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری نمایید.

عوارض خاص و نادر قرص سفیکسیم

_در صورتی که علائم حساسیت دارویی از جمله ضایعات قرمز و خارش دار پوستی ،تنگی نفس،ورم صورت یا لبها مصرف دارو را قطع نموده و به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید. -این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم وبروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید. _در صورتی که ۲ تا۳ هفته پس از مصرف این دارو دچار اسهال آبکی ادامه دار شدید به پزشک خود مراجعه نمایید.

شرایط نگهداری قرص سفیکسیم

سوسپانسیون آماده شده ی دارو را حداکثر ۱۰تا۱۴روز در یخچال نگهداری نمایید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص سفیکسیم صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیردهمراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص ایمدین ♥ قرص ایروکاست ♥ قرص ایندومتاسین ♥ قرص ایمی پرامینقرص ایمیونس

قرص قلب

قرص قلب

قرص قلب ,قرص قلب درد,قرص قلب در جدول,قرص قلب پروپانول,قرص قلب پلاویکس,قرص قلب متوهگزال,قرص زیر زبونی قلب,قرص قلب متورال,قرص قلب قوی

قرص قلب

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد قرص قلب صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد

توضیحاتی در مورد قرص قلب

قرص های تپش قلب و استرس با کاهش سمپاتیک مغز و برطرف نمودن تنش عضلانی، باعث کاهش اضطراب می شود از جمله این قرص ها می توان به پروپرانول، دیازپام و کلردیازپوکساید اشاره کرد. بیماری قلبی-عروقی (به انگلیسی: Cardiovascular disease) یا بیماری قلبی (heart disease) دسته‌ای از بیماری‌ها است که در قلب یا رگ‌ها (سرخرگ‌ها، مویرگ‌ها و سیاهرگ‌ها) رخ می‌دهد. بیماری قلبی-عروقی به هر گونه بیماری که دستگاه گردش خون را تحت تاثیر قرار دهد اشاره دارد که شامل بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عروقی مغز و کلیه و بیماری‌های شریانی می‌شود.انواع بیماری قلبی ” بیماری شریان‌های کرونری (همچنین بیماری‌های ایسکمیک قلب و بیماری شریان‌های کرونری) کاردیومیوپاتی – بیماری ماهیچه قلب بیماری قلبی فزون‌تنش – بیماری قلب پس از فشار خون بالا نارسایی قلب آریتمی قلب – نامنظم بودن ضربان قلب بیماری‌های التهابی قلب اندوکاردیت – التهاب لایهٔ درونی قلب، درون‌شامه قلب. کاردیومگالی ملتهب التهاب ماهیچه قلب نارسایی دریچه قلب تب روماتیسمی

اضطراب و استرس

هنگامی که در یک فرد احساس ناخوشایند، ترس و دلهره بدون منبع ناشناخته دست دهد و شامل درماندگی غیر قابل اطمینان شود، اضطراب ایجاد می شود. وقوع موقعیت هایی که قبلاً در فرد باعث استرس و اضطراب شده است، قرار گیری در چنین موقعیت هایی دوباره استرس و اضطراب را به همراه خواهد داشت.عوامل ایجاد اضطراب و استرس ، عوامل زیست شناختی و جسمانی عوامل محیطی و اجتماعی عوامل ژنتیکی و ارثی داروهای ضد استرس باعث برطرف نمودن تنش عضلانی می شود و در مقابل احساس آرامش و آسودگی را در فرد ایجاد می کند. برای درمان استرس و اضطراب از این داروها استفاده می شود. داروهای ضد استرس نظیر دیازپام، اکسازپام، آلیرازولام می باشد که باعث کاهش سمپاتیک مغز می شود و باعث کاهش اضطراب و استرس می شود. از داروهای ضد اضطراب و استرس می توان به بنزودیازپین ها، کلرودیازیوکساید، دیازپام، اکسازپام و آلپرازولام و پروپرانولول اشاره نمود.

قرص قلب پروپرانولول

از قرص تپش قلب و استرس پروپرانولول، به منظور کاهش فشار خون، کاهش درد قلب، جلوگیری از سردردهای میگرنی و برای به هم خوردن ضربان قلب استفاده می شود. برای پیشگیری از حمله قلبی دوم، در افرادی که یک بار دچار حمله قلبی شده اند کاربرد دارد. این قرص با انسداد تکانه ها، باعث می شود ضربان قلب منظم بزند و فشار از روی قلب برداشته شود.قبل از مصرف این قرص نبض و فشار خون خود را اندازه بگیرید و در صورتی که کمتر از 60 بود، قبل از خوردن قرص با پزشک خود مشورت کنید. با مصرف این دارو با مشاهده هر گونه حساسیت یا وجود بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی عروقی، تندی ضربان قلب، دیابت، بیماری های کبدی و کلیوی، افسردگی و پرکاری تیروئید، آسم، برونشیت و آمفیزم، پیش از هر گونه عمل جراحی یا داندن پزشکی پزشک خود را از موارد زیر مطلع سازید.

عوارض قرص قلب پروپرانولول

اگر به هر دلیل، تنگی نفس، خس خس سینه، سرد شدن کف دست ها و پاها، پایین آمدن ضربان قلب، سر گیجه یا سیاهی رفتن چشم ها، افزایش وزن، افسردگی، درد در نواحی قفسه سینه، تب، گلو درد، کبودی و خونریزی غیر عادی را مشاهده کردید، مصرف این دارو را قطع کنید و به پزشک خود مراجعه کنید.

قرص قلب دیازپام

از انواع قرص تپش قلب و اضطراب، می توان به قرص دیازپام اشاره کرد. به منظور کاهش ضربان قلب و استرس و خواب آوری از این قرص استفاده می شود. این دارو به شکل قرص، آمپول و شیاف یافت می شود. برای درمان تشنج و انقباضات عضلانی، برای درمان استرس، بی خوابی، و ترس از این دارو استفاده می شود.

عوارض قرص قلب دیازپام

اگر کاهش قوای ذهنی، احساس خواب شدید، کاهش ضربان قلب، تکلم نامفهوم، نفس تنگی، عدم تعادل، گلو درد، تب، لرز، کبودی و یا خون ریزی های بی دلیل، زخم در دهان، از دست دادن حافظه، استرس، زردی پوست و چشم، پس از مصرف این دارو مشاهده شد، دارو را قطع کنید و به پزشک مراجعه نمایید.

قرص قلب کلردیازپوکساید

کلردیازپوکساید یکی از بنزودیازپین های پرمصرف است که در درمان اضطراب و بی خوابی موثر است. این دارو همچنین در درمان قطع مصرف الکل و اضطراب قبل از جراحی مصرف می‌شود. کلردیازپوکساید به صورت ترکیب با داروهای دیگر نیز کاربرد دارد مانند کلدینیوم سی که ترکیب کلردیازپوکساید و کلدینیوم است.

عوارض قرص قلب کلردیازپوکساید

افسردگی، خواب آلودگی، بی حالی، حالت خماری، آتاکسی، تغییرات نوار مغزی ‏‏(‏EEG‏)، زردی، بثورات پوستی، التهاب و ورم، یبوست، اختلالات قاعدگی و تغییر در میل جنسی از عوارض جانبی مصرف این قرص هستند.

حمله قلبی

اگر شما دچار حمله قلبی شوید، احتمالاً داروهایی برای شما تجویز خواهد شد که باید تا پایان عمر از آنها استفاده کنید. ترکیبات دارویی بسیار زیادی برای درمان بیماری­های عروق کرونری وجود دارد که پزشک مطابق با شرایط و وضعیت شما، در مورد انتخاب ترکیب دارویی مناسب تصمیم‌گیری خواهد کرد.داروهایی که معمولاً تجویز می شوند عبارتند از: ریواروکسابین (زارلتو) دابیگاتران (پراداکسا) آپیکسابان (الیکوئیس) هپارین (انواع مختلف) وارافین (کمادین)کاهش میزان لختگی خون (انعقاد خون). برخی مواقع از آنها به عنوان رقیق‌کننده خون نام برده می‌شود، در صورتی که این داروها واقعاً خون را رقیق نمی‌کنند. آن‌ها لخته‌های موجود در خون را از بین نمی‌برند و برای درمان برخی رگ‌های خونی، قلب و بیماری‌های ریوی استفاده می‌شوند.دلایل استفاده از دارو کمک به عدم شکل‌گیری لخته خون در شریان‌های خونی پیشگیری از بیشتر، بزرگ‌تر و خطرناک‌تر شدن لخته‌های خونی موجود پیشگیری از اولین سکته یا سکته‌های مکرر در اغلب اوقات

انواع قرص قلب و عروق

انواع قرص قلبی – عروقی (2423412583) اناپریل (قرص مدرها) (2423512584) متیل دوپا (قرص) (2423512587) اتنولول (قرص بلاکرهای بتا آدرنرژیک) (2423512588) متوپرولول (بلاکرهای بتا آدرنرژیک)قرص (2423512589) پروپرانول (بلاکرهای بتا آدرنرژیک) قرص (2423512590) سوتالول (بلاکرهای بتا آدرنرژیک)قرص (2423512591) دیلتیازم (بلاکرهای کانالهای کلسیمی)قرص (2423512592) وراپامیل (بلاکرهای کانالهای کلسیمی)قرص (2423512593) آمیلوراید H (قرص مدرها) (2423512594) کاپتوپریل (مدرها)قرص (2423512595) فوروزماید (مدرها)قرص (2423512596) تریامترین H (مدرها)قرص (2423512597) مانیتول (مدرها)قرص (2423512598) ایزوسوربیتول (نیتراتها)قرص (2423512599) نیتروگلیسیرین (نیتراتها)(قرص) (2423512600) دیازوکسید (قرص) (2423512601) لوزارتان (قرص) (2423512603) کارودیلول ( قرص) (2423512604) لیزینوپریل (قرص) (2423512605) آملودیپین (قرص) (2423512606) کلوپیدوگرل (قرص) (2423512608) پراسوگرل (قرص) (2423514493) ایزوسورباید (قرص) (2423512610) آنتوسیانوزید (قرص) (2423512611) زست پرل (قرص) (2423512615) آمیودارون (قرص) (2423512616) پروپافنون (قرص) (2423512617) کلونیدین (قرص) (2423512618) ترازوسین (قرص) (2423512619) تیکلوپیدین (قرص) (2423512620) نیمودیپین (قرص) (2423515543) نیفیدیپین (قرص) (2423512622) دیپریدامول (قرص) (2423512623) پرازوسین (قرص) (2423512624) انالاپریل (قرص) (2423512625) والزارتان (قرص) (2423512629) والزارتان+آملودیپین (قرص) (2423515017) والزارتان + هیدروکلرتیازید (قرص) (2423515018) هیدرو کلرو تیازید (قرص) (2423512632) دیگوگسین (قرص) (2423512633) اکسی متالون (قرص) (2423512634) آملوتورکس (قرص) (2423512635) بوزنتان (قرص) (2423514301) پنتوکسی فیلین (قرص بیماری خونی) (2423512467) دیازوکساید (قرص) (2423513218) لوزارتان – اچ (قرص) (2423514744) آملودیپین -آتورواستاتین (قرص) (2423514745) اپلرنون (قرص) (2423514768) آلوپورینول (قرص) (2423515146) فبوکسوستات (قرص) (2423515342) اپروسارتان (قرص) (2423515545)

قرص قلب مهارکننده های سمپاتیک

آتنولول، متوپرولول، پروپرانولول و کارودیلول از داروهای ‏این گروه (موجود در کشور) می باشند که از طریق کاهش قدرت عضلانی و کاهش ‏ضربان قلب منجر به نیاز کمتر قلب به اکسیژن و در نتیجه کاهش درد قلبی می شوند. قطعاً ‏استفاده از این داروها می تواند منجر به ضعف و خستگی پذیری زود رس شود و گاهاً ‏کاهش شدید ضربان و بلوک قلبی بعنوان عارضه اصلی این داروها دیده می شود که در ‏این موارد نیاز به کاهش میزان مصرف و یا قطع دارو می باشد. ‏

قرص قلب مهارکننده های کانال کلسیم

وراپامیل و دیلتیازم نیز باعث کاهش ضربان قلب و ‏قدرت قلب شده و تاحدی باعث گشادی عروق قلب می شوند. بنابراین نیاز به اکسیژن ‏توسط بافت قلب کاهش یافته و درد قلبی تسکین می یابد. در صورت افت فشارخون، ‏کاهش شدید ضربان قلب و یا علائم نارسایی قلبی امکان تجویز این داروها نمی باشد. ‏آمیلودیپین نیز از این گروه دارویی می باشد. ولی تأثیر زیادی بر ضربان و قدرت انقباض ‏قلب ندارد. با این حال اثر گشادکنندگی و چشمگیری برروی سرخرگ ها داشته و از این ‏طریق باعث بهبودی نسبی جریان خون از سرخرگهای تنگ شده و علائم بیمار کاهش می ‏یابد. ‏

قرص قلب نیترات ها

نیتروگلیسیرین یکی از اصلی ترین داروهای ضد درد قلبی است. این دارو از ‏طریق کاهش بازگشت خون سیاهرگی به قلب ،میزان کار قلب را کاهش داده و ازطرفی ‏باعث گشادی سرخرگهای قلب وبهبود نسبی خونرسانی از طریق سرخرگهای تنگ می ‏شود و در کاهش علایم درد قلبی بسیار مفید است. البته ممکن است این دارو منجر به ‏کاهش فشار خون شده که در این موارد باید میزان مصرف شده کاهش یابد و گاهاً ‏مصرف آن قطع شود. نیتراتهای موجود در داروخانه ها به صورت قرص نیتروکانتین ‏‎(sustac)‎‏ در میزان 6/2 و 4/6 میلی گرم (2 بار در روز)، ایزوسور باید( انواع 10 میلی ‏گرمی و 40 میلی گرمی آهسته رهش)، قرص زیر زبانی نیتروگلیسیرین( با جذب سریع ‏برای رفع فوری درد) و چسب های پوستی می باشد. ‏ نکته: مصرف بیش از حد نیترات ها باعث ایجاد مقاومت و از بین رفتن اثر این داروها می ‏شود. بنابراین بیشتر از میزان توصیه شده توسط پزشک نباید مصرف شوند. مصرف ‏داروهای تقویت کننده جنسی ‏‎(Sildenafil) در بیمارانی که تحت درمان با نیترات می ‏باشند بعلت افت شدید فشار خون بسیار خطرناک بوده و حتماً باید به پزشک دررابطه با ‏مصرف احتمالی این دارو اطلاع داده شود. ‏ در بیماران مبتلا به حمله های قلبی که در بخش ویژه بستری می باشند از نیتروگلیسیرین ‏تزریقی به صورت وریدی استفاده می شود. در موارد مقاوم ممکن است نیاز به داروهای ‏مخدر از جمله مورفین باشد. ‏

دارو و قرص قلب

داروهایی که برای بیماران قلبی تجویز می‌شوند انواع مختلفی دارند. هر کدام از این داروها دارای اهداف متفاوتی هستند، که به نحوه تأثیر بیماری قلبی بر قلب بیمار بستگی دارند. شناخت داروهای تجویز شده، پیروی از دستور مصرف داروها، و داشتن توانایی تشخیص عوارض جانبی احتمالی آن‌ها، هم برای خود بیماران قلبی و هم برای کسانی که از آن‌ها مراقبت می‌کنند، ضروری است

قرص قلب آنژیوتانسین

آنژیوتانسین، هورمونی است که باعث تنگ یا کوچک شدن رگ‌های خونی می‌شود. در این حالت فشار خون شخص بالا می‌رود. با کاهش سطح آنژیوتانسین، رگ‌ها بزرگ‌تر (یا گشادتر) می‌شود. خون در رگ‌های بزرگ شده راحت‌تر جریان یافته و فشار خون پایین می‌آید. پزشکان برای مبتلایان به فشار خون بالا یا نارسایی قلبی، که در آن، خون به اندازه رفع نیاز به بدن پمپاژ نمی‌شود، یک بازدارنده ACE تجویز می‌کند. این داروها در مراقبت‌های بعد از حمله قلبی نیز نقشی حیاتی دارند. بنازپریل (لوتنسین)، رامیپریل (آلتاس) و کاتوپریل (کاپوتن) نمونه‌هایی از این داروها هستند.

قرص قلب بازدارنده آلدوسترون

اپلرنون (اینسپرا) و اسپیرونولاکتون (آلداکتون) و اپلرنون، مُدِرهای نگهدارنده پتاسیم هستند. می‌توان آن‌ها را برای کاهش تورم و تجمع مایعات ناشی از نارسایی قلبی تجویز کرد. مدرها باعث می‌شوند که کلیه‌ها آب و نمک اضافی موجود در بافت‌ها و خون را از طریق ادرار تخلیه کنند. این داروها، آن دسته از علائم نارسایی قلبی که با وجود استفاده از درمان‌های دیگر، هنوز هم باقی مانده‌اند را بهبود می‌بخشند. آن‌ها از طریق مسدود کردن گیرنده‌های یک ماده شیمیایی (آلدوسترون) در بدن، که باعث تجمع نمک و مایعات می‌شود، از قلب محافظت می‌کنند. از این دارو برای درمان بیماران مبتلا به انواع به‌خصوصی از نارسایی قلبی شدید استفاده می‌شود.

قرص قلب و ضدپلاکت

داروهای ضدپلاکتی پس از بروز برخی مشکلات قلبی مثل یک حمله قلبی تجویز می‌شوند. پزشکان، همچنین از آن‌ها برای افرادی که در سرخرگ‌هایشان تجمع پلاک وجود دارد استفاده می‌کنند تا از دچار شدن آن‌ها به حمله قلبی جلوگیری کنند. افرادی که ضربان قلب نامنظمی دارند، مثل مبتلایان به فیبریلاسیون دهلیزی نیز می‌توانند داروهای ضدپلاکتی مصرف کنند زیرا آن‌ها به شدت در معرض دچار شدن به لخته‌های خونی قرار دارند. آسپرین، کلوپیدوگرل (پلاویکس) و پراسوگرل (افینت) نمونه‌هایی از داروهای ضدپلاکتی هستند.

بیشتر بخوانید : قرص قند ♥ قرص معده ♥ قرص گل مغربی ♥ قرص عفونت معده قرص قهوه سبز